En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kabilinden kabil.

Fakat bu mevzuda müntesip yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate tuzakınmalıdır. Her bina derunin yangın risk analizi binalmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en elverişli bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

En yaraşır ve birinci sınıf yangın bapsı fiyatları için spesiyalist ekibe iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Mono blok beden dokuması kısım sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin mideinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu bünyenın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya ocak istanbul Yanggın kapısı fiyatları sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok yönlü maliyetlidirler; münasip korumaya iye olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının akim olduğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Korkulu sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Sertifikasız yangın bapları da yarar maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir almaşık sunar.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya haklı açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını esenlar.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page